Vi tok det splitter nye ATV-utseendet og egenskapene fra de større Alterra ATVene, og tilpasset dem til den mer kompakte og mellomstore 450-modellen. Delvis arbeidshest, delvis kriger - disse maskinene er stilige, lette og mer allsidige enn øvrige konkurrerende ATVer. Alt fra Duramatic-automatgir, justerbar uavhengig fjæring(midsize), valgbar 2WD/4WD-instilling og pulverlakkert stålfelger.

Alterra 450 er ustyrt med tilhengerfeste og bagasjebærerne er kraftige, de er klassifisert for 34kg fremme, og 68 kg for den bakre bæreren. Det blir overflødig å si det, men vi mener alvor med disse nye Alterraene.

Den totalt uavhengige fjæringen på Alterra ™ 450-modellen gir deg en imponerende 10 tommers bakkeklaring og 7 tommers fjæring. De doble A-armene optimaliserer hjulbevegelsen, gir mer responsiv styring og bedre svingradius.

Det nye Alterra-chassiset gir en mer oppreist sitteposisjon, som gir forbedret ergonomi og et kjøretøy som er enklere å håndtere. Disse maskinene er faktisk mer manøvrerbare, med en forbedret svingradius, noe som gir føreren en enklere jobb.

Duramatic ™ automatisk girkasse er kvalitetssikker. Den implementerer en sentri-fugalkobling med variatordrift. Når turtallet øker, kobler sentifugalkoblingen inn. Slik reduseres variatorenreimens slitasje og levetiden på kraftoverføringssystemet forlenges.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern